Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Flipboard… reloaded: mai mare, mai organizat, mai bun

/
/
/
/
image

Cei de la Flipboard nu stau degeaba si acest lucru se vede. Compania tocmai a lansat  o actualizare imensa pentru  iOS și Android, la câteva săptămâni după ce a lansat în sfârșit o aplicație si pentru Windows Phone. Această actualizare oferă revistei digitale o schimbare completa, cu un font nou și un nou meniu in partea de jos. Meniul vă oferă acces rapid la pagina de pornire, redesign-ul profilului, stiri, notificări și o funcție de căutare îmbunătățită. În plus, aplicația vine cu o facilitate numită „The Daily Edition „, o adunare a tuturor top-stories-urilor din ziua respectiva.

Această caracteristică nouă este disponibila pe mai multe „versiuni” (SUA, Marea Britanie, Brazilia, India, etc). Desigur, puteți crea în continuare propriile reviste ori de câte ori doriți, avand acum și mai multe topicuri de unde sa alegeti.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar