Gaming

Flashout 2 – DumBstep Racer

Jocurile pe telefon sunt din ce in ce mai complexe si mai diverse. Pe de alta parte, trebuie sa aiba totusi un atribut important: acela de a fi…ocazionale. Sa poata fi jucate oricand si oriunde, in metrou, cand astepti pe cineva, la rand cand platesti o factura, samd. Din acest punct de vedere jocurile de curse sunt ideale, nu necesita continuitate si implicare deosebita, sunt suficient de casual cat sa-ti umple timpul atunci cand…te plictisesti.

Daca esti fan muzica dubstep si iti plac si cursele, acest joc cu siguranta este pentru tine. Flashout 2 este un racer cu ceva in plus fata de restul, masinile au fost inlocuite cu nave spatiale si ai la dispozitie arme cu care poti distruge restul concurentiilor. Ai la dispozitie o multime de curse care se desfasoara in orase cunoscute ca Londra sau Tokyo. Daca doresti sa controlezi nava folosind butoanele de pe ecran, va fi putin cam greu, pozitionarea acestora fiind fixa. Pentru a elimina concurentii ai un numar limitat de rachete si de gloante. Un lucru este totusi foarte enervant in joc: cand ai un concurent in spate este aproape imposibil sa eviti rachetele lansate de catre el. Pe langa cariera, poti juca si multiplayer.

Muzica electronica din joc este buna, si produsa de artisti cunoscuti. Dezvoltatorul ne-a promite o grafica ca pe console, dar se pare ca am ramas doar cu promisiunea. Grafica nu este nici pe departe asa de buna. Jocul are un pret de 7 RON in Play Store. Nu este o suma mare, asa ca dupa parerea mea merita incercat.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button