PC&Consoles

Flappy Bird este acum disponibil si in Super Mario World

Flappy Bird, cel putin la momentul aparitiei, a facut furori pe internet. Si-a adjudecat titlul pentru cel mai stresant joc, ba mai mult, a fost si in centrul unei controverse.

Totusi, trebuie subliniat faptul ca acest joc de mobil a facut istorie. Atat prin gameplay-ul calcator pe nervi, cateva telefoane gasindu-si sfarsitul strivindu-se de perete sau alte suprafete solide, dar si prin faptul ca titlul creeaza dependenta. Probabil din acest motiv Sethbling, un popular Yotuber incearca sa introduca in codul lui Super Mario un nivel Flappy Bird.

Acest proiect este realizat pentru a injecta intregul joc Flappy Bird, mai exact codul sursa, care insumeaza 311 bytes, in portiuni ale memoriei jocului care nu au fost folosite de catre Super Nintendo.

Practic, ceea ce Sethbling a incercat sa faca este sa transforme Super Mario World intr-un joc total diferit de creatia celor de la Nintendo. Teoretic acesta a si reusit, cu mentiunea ca a fost ceva munca la acest proiect, atat din punct de vedere al programarii, dar si al gameplay-ului in sine. Dupa spusele acestuia : „Daca nu faci nici macar o greseala, intreg procesul poate sa dureze o ora. Daca faci ogreseala, jocul fie nu porneste sau, in cazuri mai drastice, trebuie sa incepi intreaga sectiune de la inceput.”, referindu-se la joc.

https://youtu.be/pd6EktWetRA

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button