MORE

Five Nights at Freddy’s 2 este pe Steam Greenlight

Multi dintre noi inca „ se recupereaza” dupa traumatizanta experienta cauzata de jocul Five Nights at Freddy’s, un joc de tipul survival-horror-puzzle care are ca personaje animale animatronice foarte violente.”Acest design simplu de joc care este incredibil de inteligent si care ajunge sa se joace cu mintea ta” are si o continuare: Five Nights at Freddy’s 2

Sper ca sunteti pregatiti sa suferiti din nou, deoarece creatorul jocului, Scott Cawthon, a incarcat continuarea jocului pe Steam Greenlight. Potrivit descrierii de pe Greenlight, Five Nights at Freddy’s 2 va avea noi personaje care for fi „ upgradate” cu ultima tehnologie in materie de recunoastere faciala. Am mentionat ca se intampla ca personajele sa fie inspirate „din bazele locale de date penale ale criminalilor”, fapt care nu suna deloc inspaimantator.Deloc.

„Ca paznic de noapte, munca ta este de a monitoriza camerele și de a te asigura că nimic nu merge prost după orele de program. Paznicul anterior s-a plâns de personajele animatornice care au incercat să intre în birou (de atunci a fost mutat pe tura de zi). Deci, pentru a-ti face munca mai usoara, ai fost prevăzut cu propriul cap de Freddy Fazbear, care ar trebui să păcălească personajele animatronice lăsându- te în pace, dacă acestea ar intra accidental in birou.” Punem si trailer-ul pe care il recomandam cu caldura celor care urasc tot ce este „ fericit” pe lume.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button