GAMING

Five Nights at Freddy’s 2 este acum pe Steam?!

Five Nights at Freddy’s pare sa fi aparut de nicaieri si mai mult, pare sa fi aparut in urma cu doar cateva luni. De fapt, acesta este pe Steam din 18 august anul acesta, iar o continuare nu parea sa fie la orizont. Ei bine… nu este asa: Five Nights at Freddy’s 2 este acum pe Steam.

Apariția continuarii jocului care a ingrozit internetul, si anume Five Nights at Freddy’s pe Steam Greenlight a fost surprinzatoare, având în vedere cât de repede a apărut după lansarea primului joc. Chiar mai surprinzător este faptul că Five Nights at Freddy’s 2 este acum pe Steam ca atare, ceea ce înseamnă că va puteți întoarce in sălile si holurile înfiorătoare ale Freddy Fazbear Pizza, mai devreme decât v-ați așteptat.

Iată descrierea oficiala de pe Steam:
„Ca nou paznic pe tura de noapte, munca ta este de a monitoriza camerele și de a te asigura că totul merge bine după orele de program. Paznicul anterior s-a plâns de personajele care încearcă să intre în birou (si a fost mutat pe tura de zi). Deci, pentru a-ti face munca mai usoara, ai fost prevăzut cu propriul cap mascota Freddy Fazbear, care ar trebui să păcălească personajele animatronice sa te lase in pace în cazul în care ajung să intre accidental in biroul tău.”

Ce am invatat din asta, draga internet? Ca avem o noua isterie de tipul Slender Man!

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button