STIRI IT

Five Nights at Freddy’s World re-lansat gratuit

Sa numim lansarea lui Five Nights at Freddy’s World una problematica este extrem de putin. Fanii fancizei s-au bucurat sa dezlege misterele Five Nights at Freddy’s, primele titluri fiind primite cu real interes si entuziasm. Five Nights at Freddy’s World pe de alta parte a avut parte doar de sughituri si ghionturi, fanii lovind din toate directiile ultima iteratie a seriei.

Dupa o lansare turbulenta, Fife Nights at Freddy’s World, spin-off-ul RPG al francizei foarte populare de survival-horror, a fost re-lansat si acum e disponibil gratuit pe Game Jolt.

Five Nights at Freddy’s World a fost original lansat pe Steam la sfarsitul lui Ianuarie dar, dupa recenzii nefavorabile din partea jucatorilor, dezvoltatorul Scott Cawthon si-a cerut public scuze pentru ceea ce multi au denumit „treaba facuta in graba.” A retras jocul de la vanzare doar cateva zile mai tarziu, oferind restituirea integrala a banilor, si promitand o re-lansare gratuita odata ce problemele si grijile principale vor fi fost adresate.

Conform descrierii de pe Game Jolt, versiunea gratuita, actualizata a Five Nights at Freddy’s World ofera „o lume remodelata si multe alte caracteristici.” Cawthon promite actualizari punctuale. Cine stie, poate FNAF World devine acel Super Mario RPG pe care si l-au dorit multi.

[GameJolt]

Tags

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close