MORE

Five Nights at Freddy’s World intra in Greenlight

Five Nights at Freddy’s World tocmai a primit un nou trailer, lasat la apa de catre creatorul jocului Scott Cawthon, care a dorit sa surprinda fani seriei, schimband genul jocului, dintr-un survival horror, intr-un RPG. O mutare destul de interesanta, avand in vedere natura destul de volatila a fanilor genului. Totusi, daca Mario a putut… de ce nu poate si Five Nights at Freddy’s… Nu?

De la numarul ridicat de jump scares, papusile din FNAF trec din postura de bestii metalice inspaimantatoare, la personaje pe care jucatorul le poate controla, animatronicele acum avand un aspect mai putin horror. Potrivit lui Cawthon natura jocului este cu totul alta fata de asteptarile fanilor, elementul horror fiind indepartat si inlocuit cu locatii dragalase si pline de veselie. Incepe sa sune a Happy Tree Friends… nu credeti?

https://youtu.be/TsaXgePC2No

Pana acum nu avem imagini cu lumea in care se petrece actiunea, fiind prezentate doar imagini din timpul luptelor, ceea ce aduce aminte de luptele din primele jocuri din seria Final Fantasy, fiind turn-based RPG pur sange. Din pacate, dupa cum am spus si mai devreme, lumea in care o sa te desfasori nu a fost facuta inca publica.

Daca initial Five Nights at Freddy’s World a fost planuit sa apara odata cu ocazia Halloween-ului de anul acesta, jocul se pare ca este un pic mai complicat decat Cawthon si-a imaginat, impingand astfel ciclul de dezvolare pana in 2016, atunci cand realizatorul titlului a anuntat si un demo, dar acesta va fi gata „cand este gata”.

[STEAM]

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close