MORE

Fitbit nu aduce inca o bratara, ci… un ceas!

Cei de la The Verge au intrat in posesia unor date interesante legate de noul Fitbit. In loc sa fie o bratara, asa cum se asteapta lumea, dispozitivul este… un ceas inteligent! Fitbit Surge este asadar un ceas inteligent pentru fitness.

Pretul pentru acest dispozitiv va fi de 249$ al lansare. Surge va avea cateva functii interesante precum GPS, PurePulse, care monitorizeaza pulsul in mod continuu, si de asemenea va putea numara cate scari urcati, cati pasi faceti, cate minute ati fost activi si asa mai departe. Desi are un format destul de mare prin comparatie cu o bratara, Fitibit sustine ca ceasul a fost proiectat pentru o purtare 24/7. La fel ca si bratarile, acesta poate monitoriza orele de somn, sau puteti seta o alarma silent care va face ceasul sa vibreze, si in acest mod nu veti trezi toata casa.

Fitbit Surge va putea fi sincronizat cu aplicatia mobila Fitbit, dar in acelasi timp are si functiile unui ceas inteligent, deci puteti primi pe el notificari si apeluri, sau puteti controla muzica ce ruleaza pe telefon. Momentan nu sunt detalii despre disponibilitate, dar Fitbit urmeaza sa faca un anunt oficial saptamana aceasta.

Tags

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close