MORE

Fitbit lansează smartwatch-ul Ionic, cu un sistem de operare propriu

După achiziția mai multor companii ce se ocupă cu dezvoltarea de ceasuri inteligente, precum Pebble sau Vector, Fitbit a dezvăluit un nou smartwatch.

Acesta se numește Ionic și este remarcabil în primul rând pentru faptul că are un sistem de operare propriu, ce nu este bazat pe Android Wear, și nici măcar pe Tizen. Foarte probabil este bazat pe Pebble OS, dar momentan nu este sigur. Ionic OS poate fi integrat cu aplicațiile de pe un telefon mobil și poate rula anumite aplicații, precum AccuWeather sau Pandora.

Ionic ceas este gândit pentru oameni activi, având o baterie ce poate rezista mai mult de 4 zile cu o singură încărcătură, dar dacă folosiți în mod constant funcții precum GPS-ul, această durată scade la doar 10 ore. Ceasul poate fi scufundat până la o adâncime de 50 de metri, în cazul în care aveați de gând să vă apucați de înotat. Dacă îl vreți pentru activități terestre, include un senzor de urmărire a pulsului, și ar urma să primească un antrenor virtual într-un update de anul viitor, care să urle la voi când stați pe loc. Pe partea de stocare, ceasul are 2.5GB de memorie utilizabilă, în care veți putea îndesa cam ce doriți voi, cel mai probabil muzică.

Ceasul Fitbit Ionic va fi disponibil din luna octombrie la prețul de 300 de dolari.

[GSM Arena]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button