Gaming

Fish Out of Water – Amuzament de sezon

Fish Out of Water este un joc oferit gratuit de catre Apple in App Store. Perfecta pentru acest sezon, actiunea jocului se petrece la plaja iar scopul este in linii mari sa… arunci cu pesti. La prima vedere pare un joc ce numai pe copii ar putea sa-i incante insa imediat ce am trecut de tutorialul foarte lung, ne-a prins.

Daca nu erai deja, muzica stil hawaiian ce ruleaza in backgroud te baga in atmosfera de vara fara doar si poate. Ne-a placut mult faptul ca actiunea nu e una care sa te tina tensionat. Si asta e si ideea, ca daca vrem un joc in care sa stam alerti, jucam Modern Combat 4 la multiplayer. Ai la dispozitie mai multe tipuri de pesti care se comporta diferit o data aruncati, iar un juriu format din crabi iti judeca fiecare miscare. Fiecare din jurati tine cont de cate ceva: numarul de lovituri deasupra apei (asa cum jucam „broasca” cu pietre plate in copilarie), de distanta parcursa, sau poate da o nota mai mica pentru ca asa-i doreste inima. Important este ca atunci cand aruncati cu pestii sa tineti cont si de vremea schimbatoare, caci pe ploaie pestii nu sar prea mult, sau de vantul care poate fi in favoarea sau defavoarea ta.

Mai exista si power-ups concepute din diamante, care te pot ajuta sa parcurgi o distanta mai mare de exemplu, insa noua ne place sa jucam „fair and square”. Dupa fiecare nota primita de la juriu, apare un pestisor care ofera o multime de informatii legate de viata marina, ceea ce inseamna ca este numai bun pentru cei mici. Insa nu este un joc pe care nu l-am recomanda si adultilor. Pe noi ne-a distrat foarte tare si cu siguranta il vom juca pe plaja sub umbrela. Daca vom avea concediu.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button