Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

First Wonder a fost anulat

/
/
/

Fanii lui Giants Citizen Kabuto, care viseaza la o revenire a conceptului, vor trebui sa isi puna pofta in cui, undeva intr-un dulap dintr-un subsol intunecat, lipsit de lumina, fara scari, si cu un semn pe usa pe care scrie „Feriti-va de leopard”. First Wonder a fost anulat.

Jocul se afla in dezvoltare la studioul Rogue Rocket Games, format din oameni care au lucrat anterior la jocurile din seria MDK, Giants si Armed and Dangerous. Initial s-a incercat finantarea sa prin Kickstarter, insa aceasta campanie n-a avut succes, iar efortul ulterior de gasi un publisher n-a dat roade, deoarece fiecare companie a vazut esecul de crowdfunding drept un semn ca nu dorea nimeni First Wonder.

Cei care au contribuit la finantarea jocului dupa incheiera campaniei de Kickstarter au acum optiunea de-asi primi inapoi banii, sau de a primi varianta demonstrativa a lui First Wonder si un exemplar al jocului Gunpowder, produs tot de catre Rogue Rocket Games.

E lesne de inteles ca aceasta este o veste trista, nefericita si neplacuta. La urma urmei, singurul joc de lupte asimetrice lansat in ultima vreme a fost Evolve, si pe cat de bun era conceptul, modul in care l-a tratat 2K a fost suficient de groaznic incat sa il reduca la o amintire vaga.

First Wonder ar fi dus conceptul mai departe ca Evolve, intr-un teritoriu asemanator cu Giants, combinand strategie, actiune, shooter si acel umor ridicol caracteristic lui Giants.

[Gamewatcher]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar