GamingPC&ConsolesTech&IT

Firestorm este noul mod de battle royale al lui Battlefield V

Trendul de battle royale nu pare să încetinească prea curând, iar Battlefield este cea mai recentă serie care îl implementează – modul battle royale al lui Battlefield V, Firestorm, este acum disponibil pentru toți jucătorii de pe PS4, Xbox One și PC. Firestorm este un add-on gratuit pentru Battlefield V; trebuie să dețineți jocul de bază pentru a putea juca.

Din fericire, puteți obține jocul de bază la o reducere de până la 50% astăzi: ediția standard costă doar 30 de euro, iar ediția de lux ajunge la numai 40 de euro. Ediția de lux cuprinde cinci seturi de echipamente de paratrooper, misiuni speciale și 20 Airlifts săptămânale cu elemente de personalizare. Ediția de lux pentru PC include, de asemenea, setul de rangeri Firestorm, instrumentele de paratrooper și accesul instant la armele din Battlefield 1.

Ca și alte jocuri de battle royale, Firestorm începe cu jucători care cad din cer pe o hartă numită Halvøy, care este de 10 ori mai mare decât cea mai mare hartă a lui Battlefield V, Hamada. Jocurile de 64 de jucători pot fi jucate solo sau în echipe de până la patru jucători. Un inel de foc se micșorează încet în jurul câmpului de luptă, forțându-te pe tine și pe ceilalți jucători să se miște spre interior. Odată ce ați atins pământul, veți căuta resurse, arme și unelte, cele mai valoroase resurse fiind situate la Re-supply Points și Vehicle Lockups. Lupta cu vehicule joacă un rol mult mai important în Firestorm decât în alte titluri de battle royale existente – în acest moment există 17 vehicule diferite, cum ar fi elicopterele și tancurile; acestea sunt totuși vulnerabile la arme anti-vehicule.

Loot-ul cel mai rar din Firestorm îl reprezintă Reinforcements, pe care le puteți folosi pentru a răspândi distrugerea sau pentru a primi supply drops pentru voi și restul echipei. La fel ca în oricare alt joc de battle royale, clădirile pot fi distruse, deci niciun loc nu este cu adevărat sigur pentru a vă ascunde.

Battlefield V a fost lansat în noiembrie, așa că jucătorii au avut de așteptat mai bine de cinci luni pentru lansarea lui Firestorm. Între timp a fost lansat Apex Legends, care a avut parte de o creștere rapidă a numărului de jucători, iar Fortnite continuă să prospere, astfel încât rămâne de văzut dacă Firestorm poate valorifica genul popular și își poate construi propria bază de jucători loiali.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button