MORE

Firefox te lasa acum sa cauti ce site doresti cu un singur click

Mozilla nu regândeste doar alegerea de motoare de căutare implicite pentru Firefox; ci revizuieste pana si bara de căutare a motorului.

O versiune viitoare a browser-ului web va permite să căutați un anumit site cu un singur clic. Dacă doriți să găsiți o actualizare antica de pe Twitter sau sa umblati aiurea pe Wikipedia, nu va trebui să așteptați până când apar rezultatele căutării. Actualizarea va va permite să adăugați si alte site-uri, deasemenea, cum ar fi pagini favorite etc. Putem spune că Firefox ar putea prinde din urma Chrome, care vă permite să introduceți direct site-ul pe care doriti sa il cautati. In utlima vreme Mozilla face eforturi dispearate sa recastige teren in piata browserelor, dominata autoritar de catre Chrome. Daca Mozilla mai implementeaza elemente noi de acest, poate deveni un rival credibil pentru Google Chrome.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

4 comentarii

  1. :)))) Imi vine sa rad! Pai de cand Chrome face asta?
    Chrome Rulez!!!

  2. CHROME SUCKS… sa nu uitam ca acesta e facut de microshit si implicit mosteneste toate vulnerabilitatile microshit-ului, pentru ca cei de la chome ca si internet explorer… sunt o cauza pierduta in ceea ce priveste securitatea ! vulnerabilitatea cea mai mare e aceea ca permite instalarea de module de orice tip iar modulele lor din chrome web store la fel ca si cele din google play… NU SUNT VERIFICATE ! CONTIN VIRUSI ! trebuie sa reamintesc ultimii 2 virusi (populari) ? culoare pe facebook si distribuiri la toti prietenii sa vedeti un asa zis video misto care va pune sa instalati un asa zis flashplayer ( care apropo in chrome .. NU TREBUIE INSTALAT ! ) pentru a infecta si alti „destepti” =))))) DECI CONCLUZIA ESTE…??? CHROME SUCKZ !

  3. Ai probleme prietene, Chrome nu e facut de nici un Microsoft, producatorul lui e in numele programului, lafel ca la Firefox. Si sa stii ca nici un browser nu vindeca prostia.

  4. prietene, chrome apartine GOOGLE ! ne-am facut intelesi pana aici da?! urmareste-ma, CHROME E FACUT DIN 25 de librarii dezvoltate de google si restul „imprumutate” de la urmatorii : Mozilla Netscape Portable Runtime, Network Security Services, NPAPI, Skia Graphics Engine, SQLite. acum intrebarea intrebatoare, daca chrome e asa bun de ce a trebuit sa imprumute librarii de la altii ? BUNNN acum ca ne-am facut intelesi.. urmatorul aspect … CU CINE E PARTENER MICROSOFT IN TOATA AFACEREA ASTA ? PE CINE PROMOVEAZA MICROSOFT DE FIECARE DATA ?? OH DA PE GOOGLE ! Nu incerca sa pari interesant prin texte de genul celor de mai sus, ca te faci de ras !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button