MORE

Firefox are un private mode nou

Daca stam sa ne gandim, din ce in ce mai multa lume in ziua de astazi a devenit interesata sa navigheze privat pe internet si comerciantii sa nu isi indese mendrele si sa isi faca hatarurile cu obiceiurile noastre de navigare ca sa ne indese pe nas cand apuca tot felul de oferte.

Evident, unele oferte e posibil chiar sa te ajute, dar alteori devin pur si simplu deranjante. Mai ales ca ajungi sa fii urmarit de la site la site si bombardat fara incetare.

Raspunsul unora dintre voi ar fi AddBlocker ceea ce nu este o varianta deloc rea, in special ca poti sa setezi ce site-uri au voie sa iti afiseze reclame sau pe care sa le restrictioneze in totalitate.

Mai nou aveti o alta varianta. Binecunoscutul browser Mozilla Firefox a pregatit un nou private mode. Acest modul este mult mai strict fata de cel precedent astfel incat nu mai exista posibilitatea ca sa fii urmarit de acel cod special integrat in reclame cand „surfezi” de pe un site pe altul sau cand esti pe platformele tale sociale preferate.

De asemenea, veti avea si un panou de comanda in care sa selectati cat de bine vreti sa fiti protejati. Asta e un lucru foarte bun si speram ca pe viitor sa mai vedem astfel de initiative.

[Mozilla Blog]

Articole asemanatoare

Back to top button