MORE

Firefly MMO are intr-un final video de prezentare

Primele imagini ale jocului Firefly MMO au aparut pe site-ul Firefly Online. Actorii originali si-au imprumutat vocile proiectului, pentru a-i acorda un pic de credibilitate, dar mediul aduce mai mult a Alien decat a Firefly, cel putin pe moment.

Pentru cei neinitiati, Joss Whedon este creatorul seriei de televiziune pe care a se bazeaza acest MMO. Fiind unul dintre cele mai indragite seriale produse de acesta, fanii cer o continuare de ani de zile. Continuare… nu avem! In schimb avem un FireFly Online.

Partea „Online” a numelui ar duce cu gandul la un MMO, dar nu vom alerga in cercuri adunand misiuni de la NPC-uri, dupa cum ne explica oarecum directorul tehnic John O’Neill: „componenta online are de-a face cu faptul ca nu esti singurul capitan care zboara in intuneric, si veti da peste alte nave care au propriile lor agende. Unele interactiuni vor merge ca unse, in vreme ce altele nu vor fi o plimbare prin parc.”

In ceea ce priveste detaliile acestor actiuni, va trebui sa asteptam si sa vedem, dar veti putea sa conduceti si o echipa de AI-uri, ceea ce inseamna ca va trebui sa le gestionati starile de spirit si asteptarile. Daca un membru al echipajului pleaca, se va intoarce in universul persistent si poate fi angajat de alti jucatori. In acel moment isi vor aminti de resentimentele pe care vi le poarta, fapt ce se poate manifesta in misiuni ce te alearga de-a lungul galaxiei. Suna interesant, dar nu sunt foarte multe detalii despre cum va fi totul executat.

De asemenea o informatie importanta: „cu siguranta vom avea vaci in joc.” In final transportul vitelor pe care il asteptam. Nu au fost insa zarite vaci in primul clip in-game.
Aici sunt niste screenshot-uri de pe site-ul oficial.Firefly MMO Firefly MMO

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button