GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Firaxis oferă detalii despre noul expansion al lui Civilization 6

Luna viitoare vom avea parte de primul mare expansion al lui Civilization 6. Rise and Fall promite să repare din neajunsurile jocului de bază, adăugând o sumedenie de noutăți pe care acum studioul Firaxis le detaliază într-un clip.

Rise and Fall introduce concepte noi precum guvernatori. Nu unii controlați de AI, ce există la un nivel metafizic, ci personaje mai apropiate de forma din Master of Orion 2 a conceptului. Guvernatorii sunt limitați ca număr, trebuiesc recrutați, iar abilitățile lor pot fi extinse pentru a permite orașelor să facă lucruri care în mod normal n-ar fi posibile, cum ar fi să creeze construcții speciale.

Sistemul diplomatic este construit acum pentru a spori bonusurile pentru alianțe, încurajând jucătorii să dea păcii o șansă. Au fost oferite detalii și despre modul în care funcționează epocile întunecate/de aur/eroice. Pe măsură ce lumea progresează de prin diversele ere veți putea selecta obiective pentru civilizația voastră și va trebui să îndepliniți un anumit scor. Dacă nu reușiți să vă ridicați la nivelul așteptărilor, vă paște o eră întunecată. Dar dacă izbutiți, veți da de o eră de aur. Era eroică intervine atunci când reușiți să treceți de era întunecată.

Va trebui să aveți grijă de această dată și din cauza rebelilor, deoarece orașele nu doar că vor refuza să mai coopereze cu voi, dar vor deveni independente și pot fi absorbite de alte imperii.

Civilization 6 Rise and Fall va fi disponibil din ziua de 8 februarie.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button