MORE

Finala EVO Street Fighter V transimisa live pe ESPN 2

Gamingul profesional isi continuă intrarea lenta în mainstream, avand timp de emisie pentru un alt turneu pe un canal de sport proeminent. ESPN2 va difuza meciuri din campionatul mondial de Street Fighter V, live din centrul de evenimente Mandalay Bay, pe 17 iulie la ora 22 ET, dar, de asemenea, vor difuza si pe WatchESPN pentru cei fara abonament TV.

Turneul de elita Street Fighter este doar unul dintre mai multe evenimente din week-end-ul Evolution Championship Series (Evo), care găzduiește competiții joc de lupte de nivel superior. Opt alte titluri vor fi jucate inclusiv Mortal Kombat X, Ultimate Marvel vs Capcom 3, Tekken 7, și Pokken Tournament.

Deși este un pic cam târziu pentru a te înregistra, poți cumpăra încă bilete. ESPN isi mareste, intr-adevar, acoperirea pe esports. Au difuzat evenimente precum BlizzCon și Campionatele Dota2 internaționale pe ESPN3 și finala Heroes of the Storm pe ESPN2 deja de cativa ani, aducand jocurile profesioniste de pe internet în fața abonaților prin cablu.

Dupa lansarea unei verticale dedicate esports in luna ianuarie, difuzand campionatele Madden NFL16 în iunie, ESPN pare sa investeasca din ce in ce mai mult în difuzarea evenimentelor de care sunt interesati fanii „atletismului” digital.

ESPN2

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button