Gaming

Final Fantasy XII: The Zodiac Age sosește pe PC luna viitoare

Square Enix aduce un nou joc Final Fantasy pe PC anul acesta. Distribuitorul a anunțat că Final Fantasy XII: The Zodiac Age, recentul remaster pentru PS4 al titlului clasic de PS2, va fi lansat pentru PC pe Steam la începutul lunii următoare, pe 1 februarie.

Împreună cu același conținut și îmbunătățiri găsite și în versiunea de PS4, versiunea pentru Steam a lui Final Fantasy XII: The Zodiac Age va include câteva caracteristici noi adaptate pentru PC. Jocul va rula la 60 FPS și este compatibil cu monitoare ultra-wide de 21:9. În plus, modurile New Game Plus și New Game Minus vor fi disponibile chiar de la început, iar Square Enix a adăugat „o nouă funcționalitate pentru a acorda jucătorilor maximum de License Points și Gil din ecranul de configurare„.

În plus față de varianta pentru Steam, Square Enix oferă și o variantă premium a jocului, sub forma Final Fantasy XII: The Zodiac Age Collector’s Edition pentru PC, care poate fi obținută prin intermediul magazinului său online. Ediția de colecție costă 150 dolari și vine la pachet cu același conținut ca și ediția de colecție pentru PS4, incluzând un set de mini-busturi Judge Magisters, un CD de colecție a coloanei sonore și cărți cu conceptul artistic al caracterelor. Cu toate acestea, ediția de colecție nu va include o copie fizică a jocului, ci un cod de descărcare.

Final Fantasy XII a debutat pentru PS2 în 2006, în timp ce The Zodiac Age a fost lansat pentru PS4 în iulie anul trecut. Versiunea remasterizată oferă imagini de rezoluție superioară și alte îmbunătățiri, inclusiv un sistem de meserii revizuit, o coloană sonoră reorchestrată și posibilitatea de a crește viteza jocului.

Square Enix a spus că 2018 va fi un an mare pentru franciza Final Fantasy. În plus față de Final Fantasy XII, distribuitorul aduce anul acesta pentru PC cel mai recent episod al seriei, Final Fantasy XV. Această variantă este planificată să fie lansată la începutul anului 2018 și va avea texturi 4K și alte îmbunătățiri vizuale.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button