MORE

Final Fantasy X, Guilty Gear Xrd si alte jocuri sosesc pe PC

Scurgerea de informatii din baza de date a Steam nu se limiteaza doar la Half-Life 3, ci indica posibilitatea ca mai multe jocuri noi, unele nu tocmai anuntate pentru PC, sa fie disponibile in viitorul apropiat.

Fanii jocurilor de lupte se vor bucura sa vada ca cel mai nou joc din seria Guilty Gear este listat pe Steam. Xrd Sign continua traditia de-a avea nume ridicole si fara sens, lupte grozave si tentinta studioului Arc Systems de-a face personajele sa para din ce in ce mai ridicole.

Final Fantasy X si continuarea sa, X-2, in variantele HD modernizate, au fost zarite in aceasta baza de date, ceea ce inseamna ca in curand vom avea aproape intreaga serie disponibila pentru PC. Final Fantasy VI isi va face si el aparitia in curand, conform unor informatii ceva mai vechi confirmate de scurgerea sa. Tot ce mai lipseste ar fi primele doua, numarul 5, 9, 12 si iminentul 15.

Alte jocuri zarite in baza de date ar mai fi: simulatorul de mers Everybody’s Gone to Rapture, jocul de actiune despre invazia planetei de catre forte extraterestre Earth Defense Forrce 4.1 The Shadow of New Despair, o continuare pentru unul dintre cele mai groaznice jocuri facute vreodata numita Bad Rats Show, si numeroase alte titluri japoneze.

Multe din aceste jocuri nu au fost inca anuntate pentru PC, dar lansarea lor pare mai probabila ca cea a lui Halo 3.

[Neogaf]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button