Tech&IT

Final Fantasy X este re-re-re-relansat

Stiti ce tot isi spun gameri din intreaga lume intr-un cor de mai bine de un an de zile? Va spunem noi atunci: „Vai ce-as juca Final Fantasy X refacut cu texturi HD” „Acel super joc care a revolutionat seria Final Fantasy si a introdus personaje memorabile precum Waka…” Nu? Nu toti pasionati de jocuri au urlat asta intr-un cor? Ciudat pentru ca Square Enix se pare ca asta a auzit cand se urla la ei: „Ori va bagati mintile in cap cu FF 15, ori dracu va mai cumpara jocurile!”

Unde dai si unde crap s-ar putea spune, pe de alta parte, aceasta relansare se pare ca vizeaza jucatori de PC, care nu au „avut ocazia” (adica nu stiau cum sa intaleze un emulator de PS2) sa incerce titlul. 

Conform pagini de Steam asociate jocului, jocul a fost ajustat pentru o experienta HD detaliata, oferind astfel jucatorului o fidelitate grafica unica. Adica au invatat ca unele rezolutii trec peste 720p. Dar include si o editie remasterizata a coloanei sonore, care este un motiv de bucurie, o functie auto-save si un mod no encounter, care face jocul mult mai accesibil pentru un public PC, comparativ cu save point-urile si random enconter-urile originale. Din pacate vocile actorilor in engleza sunt aceleasi si a fost implementata o noua mecanica de joc pe care se pare ca seamana cu ceva imprumutat din Pokemon. Oricum pentru un pret de maxim 18 euro e posibil sa fie o achizitie interesanta. Mai ales in timpul unui sale.

[Steam]

 

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button