PC&Consoles

Final Fantasy capata un nou film si un serial

Square Enix nu a facut economie cand vine vorba de promovarea noului joc Final Fantasy, anuntand realizarea atat a unui film de lung metraj in CGI, cat si a unui serial anime bazat pe povestea lui Final Fantasy XV.

Serialul, numit Brotherhood, este gratuit si poate fi vizionat chiar acum. Primul episod este disponibil din acest moment si ofera o mostra din povestea premergatoarea lui Final Fantasy XV. In total vor fi cinci episoade, lansate prin Youtube pe parcursul urmatoarelor luni, pana in ziua lansarii jocului, de pe 30 septembrie.

Mai important de atat, Final Fantasy XV va primi si un film facut in CGI care detaliaza povestea de fundal a lumii. Nu este un film ieftin, avand printre personajele principale nume precum Sean Bean (din Lord of the Rigs si Game of Thrones), Lena Heady (din Game of Thrones si Terminator Sarah Connor Chronicles). Filmul se numeste Kingsglaive si va fi lansat tot anul acesta.

Acesta ar fi al treilea film Final Fantasy  din istoria francizei, dupa The Spirits Within (care sincer nu e pe cat de rau spune lumea, dar nici chiar grozav) si Final Fantasy 7 Advent Children (care este pe cat de tare spune lumea).

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button