MORE

Final Fantasy 9 ajunge pe PC

Square Enix anunta ca la 16 ani dupa lansare, Final Fantasy 9 va fi disponibil in cele din urma pentru PC. Si nu doar pe PC, ci si pe mobile, prin intermediul unei variante actualizate.

Putina lume probabil isi aminteste de Final Fantasy 9, deoarece a fost ultimul lansat pentru Playstation 1, chiar la finalul erei sale de glorie. Iar pana acum nu a prea avut parte de variante HD, remastered sau relansari, ca aproape fiecare alt titlu al seriei. As vrea sa va dau detalii despre poveste, dar tot ce tin minte este ca unul din personaje arata ca un David Bowie marsupial.

 

Nu a fost mentioanta o data de lansare, dar ar trebui sa va asteptati sa fie disponibil ori pe Steam, ori pe magazinul Square Enix, pe langa magazinele Android si iOS, anul acesta.

Cu putin noroc, de acesta data nu au mai facut o actualizare de pomina, ca cea a lui Final Fantasy 6, la care acum lucreaza modderi pentru a slefui jocul asa cum merita.

Prin lansarea lui Final Fantasy 9 pe PC, cam toate jocurile relevante ale seriei principale ar fi la indemana voastra, plus cateva complet inutile, asa ca daca vreti sa faceti un maraton din serie, puteti incepe acum.

[Eurogamer]
Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close