GamingPC&Consoles

Final Fantasy 7 va fi lansat în luna martie

La 14 ani de când a fost „anunțat” prima dată, încă 5 ani și o redacție explodată  în mod misterios de când a fost anunțat cu adevărat, Final Fantasy 7 are în sfârșit o dată de lansare oficială. Serios, de această dată chiar va fi lansat, nu va mai fi amânat, nu va mai întârzia, deși este în format episodic, așa că cine poate spune când va fi cu adevărat gata.

Final Fantasy 7 va fi disponibil pentru Playstation 4 în ziua de 3 martie 2020. Anunțul nu a menționat când va fi disponibil pentru alte platforme, dar probabil va sosi pe PC la un moment, din moment ce tot era menționată o astfel de versiune a jocului acum ceva vreme.

Mai multe detalii despre joc, poate și un trailer ceva mai lung, va fi dezvăluit la conferința de presă a Square Enix de la E3, ce va avea loc în această seară. Ce pare destul de evident deocamdată este că primul episod din remake se va concentra pe partea din Midgard a jocului, unde Final Fantasy 7 era un RPG constrâns, ce nu îți prea permitea să mergi pe unde vrei. Pentru partea de open world probabil va trebui să mai așteptăm o jumătate de deceniu.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button