MORE

Final Fantasy 7 Remake va fi impartit in mai multe jocuri

Square Enix a dezvaluit secvente noi, unele chiar de gameplay, din varianta reconstruita de la zero a lui Final Fantasy 7, iar alaturi de asta a fost anuntata si forma pe care o va lua jocul, una episodica.

Secventele prezentate sunt de la inceputul jocului, din misiunea de bombardare initiala la care organizatia terorista Avalance, din care fac parte personajele principale, ataca un reactor al corporatiei Shinra.

Putem observa deja o serie de mici diferente fata de varianta clasica a jocului, pe langa faptul ca totul este 3D si mult mai detaliat. Sistemul de lupte a fost alterat pentru a fi ceva mai dinamic, semanand mai mult cu ceva gen Parasite Eve decat cu traditionalul sistem pe ture.

Mai important de atat, Square Enix a dezvaluit ca Final Fantasy 7 nu va fi un singur joc, ci mai multe jocuri. De ce? Pentru ca este un proiect foarte ambitios, masiv, care necesita mai mult efort decat ceva banal si complet lipsit de substanta ca Final Fantasy 13. Este un joc pe care Square Enix nu se incumeta sa il faca la un loc, asa ca va fi separat in mai multe bucati, fiecare oferind o experiena unica. Asta si ca pot scoate mai multi bani dintr-un joc episodic.

Nu s-a specificat exact cum va fi impartit jocul, dar am o speculatie care pare destul de probabil ca se va adeveri. Prima bucata va fi aventura din Midgard si lupta impotriva Shinra. Partea a doua va fi calatoria prin lume in cautarea inamicului si-a unui mod de-al opri, iar ultima parte va fi… stiti voi… ce se intampla dupa ce… in esenta ce era pe CD 2 si 3 din original. La urma urmei, acolo mai mult revizitai locatii deja cunoscute, si avei deja toata echipa recrutata. Desigur, jocul ar putea fi impartit in si mai multe bucati, spre exemplu, ce se petrece pana la Gold Saucer ar putea fi un episod, si ce e dupa ar putea fi altul.

Personal, astept sa revad in HD cu grafica super-realistica bataliile lui Cloud impotriva acelor case care tot se iveai prin Midgard.

[Games Radar]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button