GamingTech&IT

Final Fantasy 7 Remake va avea un mod de joc clasic

Final Fantasy 7 Remake va avea un mod de gameplay „clasic” pentru jucatorii care prefera vechiul stil role-play turn-based, exact cum era jocul original in anul 1997. In cadrul Tokyo Game Show de sambata, producatorul Yoshinori Kitase a confirmat faptul ca remake-ul JRPG-ului legendar va reimprospata jocul pentru a-l transforma intr-un action-RPG, dar fanii mai vechi nu sunt uitati, astfel va fi introdus si un mod de joc care sa provoace nostalgie intre jucatori si care sa nu se indeparteze de la formula clasica a jocului.

Conform unui rezumat tradus din japoneza pentru Final Fantasy 7 Remake de la TGS, modul clasic va recrea stilul gameplay-ului turn-based cu care fanii sunt familiari, in timp ce modul standard va umple automat ATB Gauge-ul jucatorilor pe masura ce acestia lupta cu adversarii. In Classic Mode, acest aspect al jocului este facut tot automat. Jucatorul nu trebuie sa faca nimic iar caracterele ataca automat, umpland ATB Gauge-ul.

Jucatorii care opteaza pentru modul clasic „nu isi vor face griji pentru partea de actiune a sistemului de combat”, sustine Square Enix, „si pot sa se concentreze pe selectarea comenzilor, fiind astfel posibil sa joace [Final Fantasy 7 Remake] ca si cum ar fi un RPG clasic bazat pe selectia din meniuri”.

Jocul va fi lansat pe data de 3 Martie 2020 pe PlayStation 4.

Polygon

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button