GamingPC&ConsolesTech&IT

Final Fantasy 7 Remake reapare

Acum câțiva ani am avut ocazia să vedem primele secvențe din ceea ce promitea să fie un remake al lui Final Fantasy 7. Arăta superb, la nivel grafic, și urma să aducă extrem de multe schimbări în ceea ce privește cam totul. Din păcate, Square Enix a decis să reia producția de la zero, din moment ce nu prea s-a înțeles bine cu dezvoltatorul inițial al proiectului. Așa că speranțele de a vedea jocul pe piață prea curând s-au spulberat ca stâlpii de suport ai Sectorului 7.

Dar seara trecută, în cadrul unui eveniment organizat de către Sony, menit să ofere informații despre ce jocuri urmau să mai apară pentru Playstation, Final Fantasy 7 Remake a răsărit de parcă cineva ar fi aruncat cu un Phoenix Down în el.

Nu aveți parte de prea multe detalii despre cum funcționează gameplay-ul, față de varianta cea veche, sau informații concrete despre când jocul ar putea sosi pe piață. Practic, nu au fost anunțate cine știe ce noutăți despre proiect, din moment ce Square Enix a decis să amâne informațiile efective pentru luna viitoare, cu siguranță la E3. Oricum, în acest ritm jocul probabil va fi disponibil pentru Playstation 5, și lansat la 30 de ani după ce a varianta originală a intrat în producție. Acum, trebuie doar să așteptăm să vedem dacă va fi adăugată opțiunea de a-l mângâia pe Nanaki.

[Anandtech]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button