MORE

Final Fantasy 7 Remake foloseste Unreal Engine 4

O dezvaluire bizara a acompaniat noile informatii despre varianta reconstruita a lui Final Fantasy 7, cea ca foloseste motorul grafic Unreal 4.

Nu ma intelegeti gresit, Unreal Engine 4 este o minunatie tehnologica, in stare sa ofere un detaliu vizual superb si reprezinta un mediu de dezvoltare foarte prietenos, comparativ cu ce era la dispozitia unui producator de jocuri pe vremea cand Final Fantasy 7 a fost realizat. Atat Epic Games cat si Square Enix sunt foarte bucurosi de aceasta afacere, dar ridica un oarecare, mic, minuscul semn de intrebare.

De ce, pentru acesta modernizare a celui mai celebru joc facut vreodata de Square Enix, compania nu apeleaza la tehnologia proprie, pe care o tot demonstreaza public de trie ani de zile. Motorul Luminous, cel care pana acum parea de parca avea un detaliu grafic excelent, care sa rivalizeze cu realizarea celor de la Epic Games, nu va fi utilizat pentru acest proiect.

Desigur, ar putea avea o legatura cu faptul ca acea demonstratie a motorului Luminous rula pe 4 Titan X… desi practic nu prea ar beneficia mult de 4 Titan X, avand in vedere ca nu era tocmai un DirectX 12 sau un Vulkan pe piata care chiar se putea folosi de acel hardware. In esenta, cand treci de 2XSLI consumi curent fara sa vezi vreun beneficiu.

[Epic Games]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button