PC&Consoles

Final Fantasy 15 a fost anunțat pentru PC

După ce a făcut furori pe console vreme de un an de zile, Square Enix anunță că Final Fantasy 15 va sosi în cele din urmă și pe PC.

La vreun deceniu după ce a fost inițial dezvăluit, și după cheltuieli de câteva sute de milioane de dolari, varianta finală a lui Final Fantasy 15 s-a bucurat de un succes considerabil, salvând Square Enix de la falimentul ce îl păștea în cazul eșecului jocului. Iar acum, jocul va fi disponibil și pentru Windows. Bine, nu chiar acum, ci în 2018.

Jocul va benefici de o sumedenie de upgrade-uri grafice și de câteva tehnologii de la Nvidia, ce vor servi la îmbunătățirea detaliului. Vă puteți aștepta la texturi 4K, plus diverse efecte generate folosind GameWorks, precum păr, fum, iarbă și ocluziuni ambientale avansate. De asemenea, vă puteți aștepta și la câteva funcții utilitare, precum Ansel. Așa că veți cu ce face screenshot-uri foarte detaliate.

Final Fantasy 15 spune povestea unui grup de indivizi ce se urcă într-o mașină într-o bună zi și se plimbă cu ea pentru câteva ore. Pe undeva pe acolo apar monștri gigantici. Aș vrea să vă ofer detalii despre poveste, dar sincer nu știu care este. Fiind un Final Fantasy din ultimul deceniu, am dubii severe că toată lumea știe cu exactitate care este.

[VG24/7]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button