GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Final Fantasy 14 Starter Edition este gratuit pe PlayStation 4

Square Enix a anuntat prin intermediul Twitter ca Final Fantasy 14 Starter Edition va fi gratuit pe PlayStation Store pana pe 26 Mai. Asta inseamna ca aveti timp pana maine seara sa-l descarcati. In mod normal, jocul costa 19.99$ si include intregul set de quest-uri A Realm Reborn. Acestea ofera jucatorilor cateva zeci de ore de gameplay.

Trebuie sa tineti minte insa ca Final Fantasy 14 Starter Edition nu include si expansiunile Heavensward, Stormblood si Shadowbringers. Odata ce ai atins level-ul maxim pe Starter Edition, adica primele 50 de niveluri, va trebui sa cumperi celelalte DLC-uri. Acestea iti aduc mai multe misiuni, curse, zone noi si un nivel maxim mai mare.

Echipa de dezvoltare a anuntat recent si faptul ca intentioneaza sa refiniseze A Realm Reborn. Acesta este jocul introductiv pe care trebuie sa-l terminati inainte sa treceti la expansiuni. Conform echipei, 13% dintre toate quest-urile jocului au fost eliminate. Alaturi de acestea s-a pierdut si mult dialog cu NCP-urile. In plus, cei care vor juca incepand de acum Final Fantasy 14 nu vor mai intampina misiunile enervante si sistemul de travel plictisitor. Odata cu ultima actualizare mare, a fost introdusa abilitatea de a zbura intre zone si au fost eliminate cateva elemente de storyline de care fanii s-au plans in trecut.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button