GamingPC&ConsolesTech&IT

Final Fantasy XIV: Heavensward este gratuit pentru cine are jocul de bază

Săptămâna aceasta au fost suficiente promoții bune pe Steam și PlayStation Store, iar cea mai recentă reducere este de fapt un titlu gratuit de care jucătorii lui Final Fantasy XIV Online probabil că se vor bucura foarte mult. Dacă nu dețineți deja Heavensward, DLC-ul este disponibil gratuit atât pe PC cât și pe PS4 până pe 27 iunie.

Lucruri importante pe care trebuie să le știți: versiunea de pe PC este gratuită pe Magazinul Square Enix ca parte a promoției Golden Week, în timp ce versiunea PS4 este disponibilă de pe PlayStation Store. Cu toate acestea, versiunea lui Heavensward pentru PC cât și cea de PS4, au nevoie de Final Fantasy XIV Online Starter Edition pentru a putea fi jucat (și în cazul PlayStation, trebuie să îl și revendicați). Square Enix menționează că descărcarea lui Heavensward de pe PC nu este compatibilă cu versiunea Starter Edition de pe Steam, deci va trebui să dețineți jocul de bază din alte surse din afara lui Steam.

Tot legat de Final Fantasy XIV, lansarea lui The Orbonne Monastery în patch-ul 4.5 a adus concluzia seriei de raiduri Return to Ivalice, care a fost rezultatul unei colaborări între Square Enix, Yasumi Matsuno (creatorul seriei Ivalice) și Keita Amemiya (director executiv al seriei japoneze tokusatsu GARO). În timp ce Matsuno însuși a lucrat la scenariu, Amemiya și-a folosit aptitudinile de designer ca să creeze conceptul pentru Orbonne Monastery, pe care Square Enix îl pune acum la dispoziția tuturor. Stilul consacrat al lui Amemiya îmbină culori frumoase și vii cu o elemente grotești cu adevărat bizare, rezultând o artă cu adevărat superbă. Dacă doriți să vedeți cu ochii voștri ce fel arată, puteți face acest lucru pe site-ul oficial al jocului.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button