GAMING

Final Fantasy 14 atinge 5 milioane de conturi înregistrate

Square Enix este acum în sărbătoare, compania anunțând că MMO-ul Final Fantasy 14 a trecut de 5 milioane de conturi înregistrate. Cu un milion mai multe decât erau în luna februarie anul acesta.

Merită menționat că nu este vorba despre 5 milioane de abonați care plătesc lună de lună taxa jocului, ci de 5 milioane de conturi. Nu tocmai același lucru și nu trebuie confundat cu un joc precum World of Warcraft, ce are peste 5 milioane de abonați. Cifra nu include conturile realizate folosind varianta demonstrativă a jocului, dar foarte probabil le include pe cele realizate folosind codurile incluse cu fiecare procesor Intel vândut în ultimul an. Totuși, este un număr impresionant, având în vedere situația în care a fost lansat Final Fantasy 14.

Varianta inițială a lui Final Fantasy 14 fost considerată unanim ca fiind un dezastru de proporții. Era unul dintre proiectele responsabile pentru problemele financiare severe ale companiei Square Enix de acum câțiva ani, ducând la concedierea unui număr considerabil de oameni. Din fericire pentru fanii seriei, Square Enix a decis să nu abandoneze proiectul. Jocul a fost reconstruit aproape de la zero. Investiția a fost considerabilă, mai in contextul dificultăților financiare ale companiei, dar până acum pare să fi meritat.

[Gamespot]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close