PC&Consoles

Final Fantasy 14 are un trial nelimitat

Final Fantasy 14 a avut o istorie nu tocmai fericită. Prima variantă a MMO-ului era atât de oribilă încât a dus la numeroase probleme financiare pentru Square Enix și a trebuit să fie reconstruită de la zero. Dar acum nu este rău, poate fi considerat chiar bunicel și veți putea decide chiar voi dacă laudele sunt meritate, gratuit.

Square Enix anunță că Final Fantasy 14 are acum un trial care nu are nici o limită de timp. Până acum putea fi jucat doar pentru 14 zile, dar această limită nu mai există, în schimb veți putea juca după bunul plac, explorând și savurând conținutul disponibil jucătorilor care au cel mult nivelul 35.

Nu veți putea trece de acest nivel fără să cumpărați jocul sau să plătiți taxa lunară. Dacă ați avut până acum un cont pe varianta trial limitată, veți putea să reluați progresul de unde ați rămas. Aveți la dispoziție toate clasele, toate rasele, toate îndeletnicirile și cam tot ce se poate vedea în joc.

Puteți să vă faceți un cont pentru joc pe pagina oficială, iar apoi veți putea lua tot de acolo și varianta trial a MMO-ului.

[DSO Gaming]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button