MORE

Filmul World of Warcraft amanat… inca o tura!!!

Filmul World of Warcraft a fost pentru multi un fel de El Dorado, acel oras interzis pe care nu il poti ajunge nici daca bati lumea in lung si in lat. Totusi, Blizzard s-au intrebuintat, au pus osul la treaba si intr-un final au inceput munca la minunatul proiect.

Din pacate, conform celor de la Variety filmul a suferit o usoara amanare, data actuala a lansarii fiind 10 iunie 2016, in locul datei vechi de 11 martie 2016, asadar la trei luni distanta de data anuntat initial. Acest lucru a fost confirmat si de regizorul filmului World of Warcraft, Duncan Jones care a declarat pe Twitter: „Vesti bune si vesti proaste. Universal au decis ca Warcraft merita sa fie un film lansat in timpul verii. Vestea proasta este ca trebuie sa asteptati pana in iunie 2016” Filmul World of Warcraft

Daca alte proiecte nu sunt anuntate, Warcraft are toate sansele sa devine un box-office buster, avand in vedere ca in acest segment, nu are prea multa competitie, eventualii competitorii fiind doar Now you see me 2, The conjuring 2 si filmul Uncharted dupa jocul cu acelasi nume. Este de inteles de ce Universal au ales aceasta data, in martie acestia avand un competitor mult mai tare, Batman V Superman, un film asteptat cu scepticism de multi cinefili, dar care totusi ar fi putut ciobi din incasarile lui World of Warcraft the Movie.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Back to top button