MORE

Filmul Warcraft si-a recapatat abia 15% din buget la Box Office in SUA

Filmul Warcraft pare ca nu va avea impactul dorit de studio, cel putin in Statele Unite, de unde pelicula s-ar putea sa obtina doar 15% din buget, asta cel putin in weekend-ul premierei.

In ultima perioada, o serie de recenzii negative s-au abatut asupra filmului, conform carora, publicatia Variety a facut o serie de estimaril, afirmand ca Warcraft, filmul, va vea ceva de tras pana sa ajunga sa isi recupereze bugetul de 160 de milioane de dolari. 

Competitia este destul de acerba in week end-ul de lansare, The Conjuring 2, Now You See Me 2 sunt deja pe ecran, iar urmatorul week-end urmeaza sa iasa Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows. In concluzie, chiar si daca oponentul este Michel Bay, competitia este destul de mare, caz in care sansa este in mainile pietei europene si chineze.

Din bugetul total, cel de 160 de milioane, Variety a estimat ca doar 25 de milioane de dolari vor veni in weekend-ul de deschidere, fiind o suma destul de mare pentru public, dar pentru Legendary Pictures si Universal nu este chiar atat de mare. La asta se mai adauga si notele de pe Rotten Tomatoes, unde filmul este la un dezastruos 21% si un scor de 37 pe Metacritic. In concluzie nu vedem un viitor prea luminos.

De mentionat ca discutam despre o predictie, o opinie informata, dar daca este sa analizam la rece, filmul nu pare sa fie placut atat de mult de critici. Pe de alta parte, critici nu sunt un indice bun pentru public, avand in vedere ca sunt multe filme considerate clasice, care la data aparitiei au fost facute una cu pamantul de catre critici de film. Cine stie… cu putin noroc poate…

[Variety.com]

 

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button