MORE

Filmul Warcraft este aproape terminat!

Filmul Warcraft este aproape terminat, conform lui Duncan Jones regizorului filmului, acesta confirmand ca prima ecranizare a popularului joc este aproape gata, fiind necesare mici ajustari ici si colo pentru a definitiva proiectul.

Într-un interviu recent oferit de Duncan Jones la Comic-Con San Diego, acesta a spus că filmul Warcraft, bazat pe seria de jocuri, este ca și terminat. Mai sunt mai puțin de 10 scene ce necesită efectele speciale, iar dorința lui Duncan este de a avea alte două continuări ecranizate. Deși nu s-a știut niciodată prea mult despre acest film, avem acum confirmarea că el este aproape gata.

Duncan l-a arătat unor prieteni, din industrie, în care are încredere și pe care-i respectă, iar aceștia i-au spus că filmul este bun, singura sa teamă rămânând critica fanilor. Cu toate acestea, el are încredere și este presat de timp, pentru că filmul trebuie să apară în luna iunie a anului viitor. La final, Jones a spus că dacă filmul ajunge un succes, cu siguranță va deveni o trilogie, deoarece Blizzard sigur îl vor lăsa să revină în cadrul proiectului după ce își termină treaba cu filmul său indie. Directorul dorește să termine Mute, înainte ca Warcraft să fie lansat, pentru a se putea impune mai bine și pe scena filmelor independente și pentru a duce la capăt planul său și al lui Chris Metzen de la Blizzard în legătură cu seria Warcraft.                                                          

Articole asemanatoare

Back to top button