MORE

Filmul Warcraft are un nou trailer excelent

Universal Pictures a lansat un nou trailer pentru ecranizarea seriei Warcraft.

Clipul de un minut contine cateva secvente foarte interesante din film, pline de actiune, magie, cu armate de oameni si orci alergand in diverse directii.

Un detaliu foarte interesant aici este ca acest film este numit in trailer Warcraft: The Beginning, ceea ce inseamna ca foarte probabil vom avea parte de mai multe filme Warcraft in viitorul nu foarte indepartat.

Exista insa o mica discrepanta aici. Chiar daca filmul se numeste „Inceputul”, nu este tocmai inceputul. La urma urmei, mai tineti minte Warcraft 1? Exista in acel joc vreo notiune de cooperare intre orci si oameni pentru a invinge un rau mai mare? Nu, nu exista. Imi amintesc destul de bine ca ideea de baza era cea de-a cotropi totul in calea ta ca orc, si de-a masacra totul in rolul de om. N-a existat nici in Warcraft 2 si nici in Warcraft 2 Tides of Darkness, desi acolo incepeau sa se vada semne ca era ceva mai necurat la mijloc.

Fiecare factiune era una la gatul celeilalte pentru cea mai mare parte din timp, ducand la situatia lui Warcraft 3, cand aveai orci traind ca sclavi in tabere de concentrare de o generatie intreaga. Iar abia apoi au intrat in scena cu adevarat acei demoni din legiunea arzatoare.

Filmul Warcraft isi va face aparitia in ziua de 30 mai.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Filmul e facut dupa ultimele carti , d’aia orcii si oamenii nu sunt in razboi total de la inceput pana la sfarsit .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button