MORETech&IT

Filmul Uncharted ramane, din nou, fara regizor

Tom Holland ramane parte a distributiei

Regizorul filmului Uncharted, Dan Trachtenberg, a parasit proiectul deoarece productia se muta la studiourile PlayStation Productions de la Sony.

Trachtenberg este ultimul dintr-o lunga serie de regizori, dar separarea sa de proiect este cea mai dezamagitoare de pana acum tinand cont cat de aproape a fost de inceperea productiei. Filmul Uncharted, care il va avea in continuare pe Tom Holland in rol principal, va intra in stadiul de productie la inceputul anului ce urmeaza.

Dupa ce l-a jucat pe Spider-Man, Tom Holland va intra in pielea lui Nathan Drake

 

Aparent, productia s-a mutat la PlayStation Productions, iar Uncharted va fi primul titlu dezvoltat in-house. Trachtenberg a mai spus in trecut si ca filmul nu va fi o adaptare directa a jocurilor, in schimb, va aborda tineretea lui Nathan Drake intr-o poveste originala. Momentan, Sony cauta un nou regizor pentru film, sperand ca vor gasi ceva pana la finalul verii pentru a se incadra in program.

Nu exista foarte multe detalii despre acest film, dar pe IMDB, alaturi de Tom Holland, pe lista de actori il mai gasim si pe Bryan Cranston, cunoscut pentru rolul lui Walter White din serialul Breaking Bad. Deja cu doi actori de prima mana in distributie, mai este nevoie de un regizor cu viziune ca acest film sa fie macar la fel de bun ca jocurile.

VG247

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button