TECH

Filmul The Inhumans dispare din programul de lansari Disney

Black Bolt, Medusa si copii Terrigen Mist-ului, cunoscuti si ca The Inhumans se pare ca nu vor primi prea curand un film, asa cum era de asteptat, Disney confirmand faptul ca filmul cu acelasi nume nu va mai avea o lansare pe data stipulata initial.

Filmul era programat sa apara pe marile ecrane pe data de 12 iulie 2019, fiind anuntat in mod oficial de Marvel in urma cu ceva timp. Din pacate o decizie executiva a anulat aceasta data de lansare, in esenta filmul ramanand in productie, dar fara o data concreta de lansare. Este a doua oara cand se intampla asta, The Inhumans filmul fiind amanat pentru a face loc lui Ant-Man. 

Sigur, aventurile acestora se pot urmari in continuare in serialul Agents of S.H.I.E.L.D, iar o serie de zvonuri spun ca insusi Vin Diesel si-ar fi imprumutat vocea in film, primind chiar rolul lui Blackbolt, dar nu a fost nimic confirmat din pacate.

Intr-un interviu recent, Kevin Feige, presedintele Marvel a declarat pentru Daily News ce planuri are compania cu aceasta propietate in viitor, acesta spunand:

„De la anuntul primei faze a universului cinematic Marvel, Spider-Man a fost adaugat in sanul familiei noastre. L-am adaugat pe Ant-Man, Wasp, iar Disney au anuntat un nou film Indiana Jones cam in aceasi perioada. Astfel, data de lansare pentru The Inhumans a fost schimbata. Cand va aparea filmul… asta nu sunt sigur inca!”

[ComicBookMovies]

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

2 comentarii

  1. Poate fac crossover cu FOX ca sa avem si Inhumans si X-Men. Nu ar fi o idee rea, la fel cum au facut cu Spider-Man.

  2. Nu prea cred. Este posibil ca Marvel sa retraga cu totul proiectul filmului si sa il refaca intr-un serial. Pe de alta parte nu trebuie sa uitam si Agent of SHIELD unde conceptul de Inhumans a fost macelarit intr-un mod bizar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button