MORE

Filmul Tetris strange 80 de milioane de dolari

Daca vreti sa nu va para rau pentru ca n-ati vazut un film la cinema vreodata, ci prin… alte metode, aceasta veste are sa va fie pe plac. Tetris are unda verde sa devina film si a primit un buget de 80 de milioane de dolari.

Filmul este realizat printr-o colaborare dintre Treshold Entertainment si un antreprenor media din China numit Bruno Wu, de aici venind o mare parte din finantarea acestei adaptari a jocului Tetris. Filmarile incep anul viitor in China, iar intreaga distributie va fi din aceasta tara.

Acum, daca sunteti un om normal, probabil va intrebati ce fel de film ar putea iesi din Tetris. Poate unul despre productia sa? Nu, asta ar gandi un om normal. Tetris va fi un film SF descris ca „varful unui iceberg de importanta intergalactica”.

Merita mentionat ca de proiect se va ocupa Larry Kasanoff, un om care in trecut a mai stat la carma altor adaptari, precum Mortal Kombat si chiar a scris Mortal Kombat Annihilation. Una dintre cele mai recente realizari ale sale este pelicula animata Food Fight, recunoscuta universal ca fiind cea mai mare atrocitate comisa impotriva conceptului de film din ultimii ani. Si cumva, tot a primit 80 de milioane de dolari pentru a face un film despre Tetris.

Sunt sanse ca filmul sa semene cu asta:

[ArsTechnica]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button