MORE

Filmul Tetris urmeaza sa fie prima parte a unei trilogii

In curusul zilei de ieri publicatia noastra raporta o serie de informatii interesante vis-a-vis despre acest minunat film, care culmea nu este produs si distribuit de Sony si nici regizat de Adam Sandler. Cu toate astea, Deadline au ceva informatii destul de interesante despre co-productia Chinezo-Americana.

Conform publicatiei, filmul produs de studioul Threshold Global, condus de Bruno Wu, cunoscut pentru faptul ca are un imperiu declarat de 510 milioane de dolari si producatorul Larry Kasanoff, cunoscut si el pentru filmele True Lies sau seria de filme live action Mortal Kombat. In concluzie, nu vedem prea bine acest proiect! 

Co-productia urmeaza sa inceapa filmarile incepand cu anul viitor, avand in componenta actori chinezi, Threshold Global Studios fiind in tratative cu Tetris Company pentru a obtine cateva concesii din partea detinatorilor drepturilor de autor. De ce oare? Pentru ca Threshold Global doresc sa transforme acest film intr-o trilogie! Nu… trilogie, adica chestia aia care are trei parti. Ce ar putea sa faca chinezii in trei parti cu Tetris chiar ne scapa. Parca vedem in viitorul apropiat!

Tetris 2 – Intoarcerea cubului

Tetris 3 – The way of the line

Tetris Forever!

 

 

 

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button