FilmeGamingRSS PaginaDeMedia

Filmul Super Mario îi aduce la un loc pe Chris Pratt, Seth Rogen și Jack Black ca parte a unei distribuții fenomenale

În cadrul evenimentului Nintendo Direct care a avut loc aseară am aflat detalii despre Bayonetta 3 și Kirby, dar pentru mine punctul culminant a fost anunțul filmului animat care urmărește povestea lui Mario și prietenii săi. Acesta urmează să fie lansat la finalul anului și aduce în același loc o selecție impresionantă de actori de prima mână de la Hollywood.

Printre numele celor care își vor împrumuta vocile pentru acest film, îi regăsim pe Chris Pratt (Guardians of the Galaxy) în rolul lui Mario, Anya Taylor-Joy drept Princess Peach, Charlie Day în rolul fratelui Luigi, Jack Black drept Bowser, Keegan-Michael Key ca Toad și Seth Rogen în pielea lui Donkey Kong. Iar aceștia sunt doar o parte dintre actorii de calibru mare pe care Nintendo i-a „racolat” pentru acest proiect.

Distributie film Super Mario

Următorul film Super Mario are un potențial imens

Nici nu știu de cine sunt mai încântat. Fie de Chris Pratt care îl poate face pe Mario să sune ca Star-Lord din Guardians of the Galaxy, ori de Jack Black a cărui voce foarte versatilă are potențialul să-l facă pe Bowser starul acestui film. Iar pentru cei care își fac griji în legătură cu vocea personajului principal, Charles Martinet, adică actorul vocal care l-a însuflețit până acum pe instalatorul italian își va face apariția în film sub forma unui cameo surpriză.

Filmul Super Mario va debuta în Statele Unite ale Americii pe data de 21 Decembrie 2021, în timp ce premierele din Asia și Europa vor avea loc ceva mai târziu. Personal, abia aștept această lansare și chiar dacă nu sunt mare fan al seriei, nu pot să nu apreciez eforturile Nintendo de a strânge la un loc atâția actori talentați. Și am menționat că filmul animat va fi creat de Illumination, adică oamenii din spatele Despicable Me?

Articole asemanatoare

Back to top button