MORE

Filmul Mortal Kombat mai are o sansa

Filmul Mortal Kombat, cel puţin ultima sa încarnare, nu a avut parte de prea mult noroc, fiind practic plin de probleme, iar producţia fiind si ea bântuită de fel şi fel de neajunsuri. Totuşi, se pare că există o rază de speranţa, recent James Wan mentionat ca producător al viitorului film Mortal Kombat.

Wan a mai lucrat la filme precum The Conjuring, Insidious: Chapter 2, iar veştile bune nu se opresc aici, unul dintre senaristi fiind nimeni altul decât Oren Uziel, care ne-a oferit Mortal Kombat: Legacy şi Dave Callaham, si care a mai lucrat la filme precum Expendables sau Godzilla.

Din nefericire sunt şi informaţii ciudate despre scenariu, personajul principal fiind un individ destul de inofensiv, care îşi da seama de potenţialul sau atunci când se vede aruncat într-o lupta pentru protejarea Earth Realm-ului împotriva forţelor Outworld, în deja celebrul turneu Mortal Kombat.

Este foarte posibil că Oren Uziel şi Dave Callaham să dorească să ancoreze filmul în realitate, oferind o poveste mai credibilă comparativ cu jocul, unde există un element fantastic mult mai accentuat. Pe de altă parte în momentul în care discuţi despre un zeu al tunetului, un tip care are un craniu pe post de cap şi o arătare cu patru mâini, nu prea ai cum să ancorezi asta într-o realitate care să corespundă cu a noastră.

Bine, dacă Nolan a reuşit să facă asta cu trilogia Batman, şi Uziel într-un mod strălucit cu Mortal Kombat: Legacy, viitorul filmului pare unul de succes. Atât timp că nu suferă de sindromul „too many cooks” şi se transformă într-un nou Fantastic 4.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Back to top button