Gaming

Filmul Gears of War a devenit o realitate multumita Microsoft si Universal Pictures

Microsoft cocheteaza cu ideea unui film Gears of War si Halo de ceva timp. Daca Halo a avut parte de tratament regesc, avand cateva serii, Gears of War nu prea a primit atata atentie. Asta pana anul acesta.

Anuntul vine chiar din gura lupului, Rod Fergusson, fiind confirmat si de Major Nelson, Fergusson mentionand proiectul in timpul live stream-ului din 5 octombrie Gears of War 4.  La scurt timp Nelson a confirmat colaborarea intre Microsoft si Universal pe Twitter.

 

Ca producatori in proiect sunt implicati Scott Stube si Jon Mone cunoscuti pentru TED, Dylan Clark, cunoscut pentru rebootul Planet of The Apes, si Jay Irland, producatorul jocurilor Five Nights at Freddy’s.

Pana acum informatiile sunt extrem de limitate cu privinta la proiect, fiind cam greu sa speculam cum va arata filmul sau ce linie narativa va urma. Deja s-au spus destul de multe povesti in interiorul jocurilor, cartilor si benzilor desenate, existand material din belsug de unde un scenarist sa aleaga. Important este sa vedem un film bine scris, care sa nu se supuna „rigorilor” vremii care dicteaza ca un film bazat pe un joc sa fie automat un dezastru. Ramane de vazut cum vor evolua lucrurile.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button