PC&Consoles

Filmul Assasin’s Creed primeste VR si precomenzi

Noul film Assassin’s Creed isi va face aparitia la sfarsitul acestui an, asa ca Ubisoft a dezvaluit cateva lucruri menite sa sporeasca interesul publicului in aceasta pelicula.

Compania a dezvaluit un parteneriat cu Fox si Practical Magic pentru a crea Assassin’s Creed VR Experience. Aceasta experienta de VR a fost filmata simultan cu pelicula si probabil va oferi o mostra imersiva din lumea sa. Nu s-a specificat cand va fi gata acest produs.

CdjVXaaVAAAsb0l

Pe langa asta, Ubisoft a dezvaluit inca un parteneriat, cu o companie numita Kernel, pentru a produce un fel de bonusuri de precomanda pentru film. Aceste bonusuri sunt insotite de bilete pentru film, in pachete care variaza in pret de la 15 dolari la 1200 de dolari.

Si ce exact poti primi pentru 1200 de dolari? O arbaleta ca cea care isi va face aparitia in film. Pentru cei care nu cred ca ar fi o idee buna sa dea 1200 de dolari pentru o copie a recuzitei unui film care inca nu a fost lansat, exista si solutii mai economice, ca o lama ascunsa tipica pentru asasini. Aceasta costa numai 60 de dolari.

Totusi, aceasta promotie de precomanda a filmului nu merge suficient de departe. Se poate face mai mult. Asa ca am realizat o lista cu ce alte lucruri ar putea fi incluse:

  • Pentru 300 de dolari, filmul ar putea sa mearga periodic la mai putin de 24 de cadre pe secunda, pentru a-i da o stilizare mai cinematica, poate chiar fotografica.
  • Pentru 500 de dolari, toate chipurile actorilor vor fi indepartate prin CGI, lasand in urma doar groaza si teroare
  • Pentru 1000 de dolari, tot ce s-a intamplat in primele 10 minute ale filmului se va repeta de 4 ori, dar in locatii diferite
  • Pentru 1500 de dolari poti sta afara, in frig, cu prietenii tai, asteptand sa se deschida cinematograful in timp ce filmul ruleaza de unul singur
  • Pentru 5000 de dolari poti folosi lama cumparata anterior pentru a injunghia un figurant
  • Pentru 10 mii de dolari poti vedea filmul alaturi de creatorul seriei, Patrice Desilets, ascultand timp de doua ore povestea sa despre cum Ubisoft si-a batut joc de el in ultimul hal

 

[Ubisoft, Twitter ]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button