FilmeRSS PaginaDeMedia

Filmele Marvel programate pentru 2022 vor întârzia, iar Disney trebuie să se adapteze la noua situație

Nu încape îndoială că Marvel Cinematic Universe este una din cele mai profitabile afaceri din toate timpurile. Zeci de ore de conținut, o mulțime de filme intersectate cu seriale, totul bazat pe moștenirea lăsată în urmă de benzi desenate emblematice, cam asta înseamnă Marvel.

Întregul timeline MCU este plin de proiecte noi; filme, seriale, animații, totul are o conexiune, însă această conexiune începe să devină (pentru mine cel puțin) un soi de mindless entertainment, la fel cum pentru Disney, acest lucru reprezintă oala cu aur de la capătul curcubeului.

Disney a achiziționat cu mult timp în urmă Marvel, iar divizia cinematografică a companiei se află la mila lui Mickey Mouse. Profiturile generate sunt uriașe, o bună parte dintre acestea fiind și rezultatul popularității serviciului de streaming Disney+. Anul următor ar fi trebuit să fie plin de filme cu supereroi care să îngreuneze portofelul șoarecelui și să ne încânte pe noi. Din păcate, pandemia nu ține cont de dorințele noastre, așa că o bună parte dintre cele programate pentru 2022 au fost amânate.

Asta înseamnă o lovitură simțitoare pentru Disney și pentru serviciul său de streaming. Compania se vede nevoită să se adapteze noii situații, un incident neplăcut care afectează și strategia gigantului. Până acum, Disney lansa simultan un film, adică și în cinematografe, și pe Plus.

Black-Widow-Movie-Disney-Plus-Streaming

Acest Premier Access putea fi deblocat pentru 30 de dolari, astfel încât puteai viziona, de pildă, Black Widow din pat, fix când filmul debuta pe marile ecrane. Practica a atras controverse justificate, iar dacă adăugăm și reprogramarea filmelor, Disney se confruntă cu o situație mai complicată.

Timeline-ul Marvel dă peste cap organizarea celor de la Disney

Această reprogramare dă peste cap o bună parte din planurile megacorporației, pe măsură ce seriale precum Loki sau Hawkeye se leagă de viitoarele lansări. Însă destul cu vorba, pentru că mulți doriți să aflați ce anume a fost amânat și care este noua dată de lansare. Haideți să vedem de ce va trebui să avem grijă de noi și să rămânem sănătoși pentru încă un an:

  • Doctor Strange in the Multiverse of Madness – Dată de lansare inițială: 25 martie 2022. Noua dată: 6 mai 2022;
  • Thor: Love and Thunder – Dată de lansare inițială: 6 mai 2022. Noua dată: 8 iulie 2022;
  • Black Panther: Wakanda Forever – Dată de lansare inițială:  8 iulie. Noua dată: 11 noiembrie 2022;
  • The Marvels – Noua dată de lansare: 17 februarie 2023;
  • Ant-Man and the Wasp: Quantumania – Data inițială: 17 februarie 2023. Noua dată de lansare: 28 iulie 2023;
  • Un film necunoscut (cel mai probabil Guardians of the Galaxy 3) se va lansa mai devreme, pe 10 noiembrie 2023

Alte mențiuni cu privire la alte filme Disney:

  • Indiana Jones se va lansa pe 30 iunie 2023;
  • Un live-action Disney, un film 20th Century și două proiecte Marvel nu mai figurează pe lista lansărilor din 2023;
  • Avatar 2 va fi lansat pe 16 decembrie 2022.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button