MORE

Filmarile principale pentru Assassin’s Creed s-au incheiat

Cea mai noua ecranizare a unui joc din proprietatea Ubisoft este cu un pas mai aproape de-a ajunge pe marile ecrane. Filmarile principale pentru filmul Assassin’s Creed s-au incheiat.

Anuntul a fost facut de catre Azaizia Aymar, Head of Content pentru franciza Assassin’s Creed, care a publicat chiar si o poza facuta cu ocazia finalizarii filmarii principale.

Assassins Creed Movie

Asta nu inseamna ca tot procesul de filmare s-a incheiat, pe parcursul urmatorului an vor mai fi mici secvente care vor trebuie filmate sau refilmate, dar cea mai mare parte din munca a fost facuta. Tot ce ramane acum este editarea, refacerea componentei audio si judecand dupa acel imens ecran verde, adaugarea unei cantitati foarte mari de efecte speciale.

Premiera filmului Assassin’s Creed va avea loc in ziua de 21 decembrie. Acesta este al treilea film bazat pe o franciza Ubisoft care sa fie lansat in ultimii ani. Momentan, calitatea lor este pe o panta ascendenta, desi… avand in vedere ca Far Cry a fost regizat de Uwe Boll, literalmente orice ar fi venit dupa el ar fi fost un film de calitate net superioara.

Adaptarea dupa Prince of Persia nu a fost rea, dar nici nu a prea avut farmecul pe care in mod normal l-ai asocia cu Sands of Time.

[Twitter]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button