FilmeGaming

Filmul Gran Turismo va fi disponibil în cinematografe în August 2023

A trecut puțin timp de când am auzit prima dată despre un film bazat pe Gran Turismo, iar Sony a anunțat și o dată de lansare pentru acesta. Se pare că vom putea urmări filmul bazat pe seria de simulatoare auto undeva în luna August a anului viitor. Mai mult decât atât, am aflat și câteva detalii despre povestea filmului și știm că acesta va fi regizat de Neill Blomkamp. Acesta din urmă este responsabil pentru filme precum District 9, Elysium și Chappie.

Povestea filmului Gran Turismo este inspirată din fapte reale și urmărește călătoria unui adolescent care vrea să-și îndeplinească visul de a deveni șofer profesionist. Abilitățile de care acesta dă dovadă în spațiul virtual în cadrul unor competiții organizate de Nissan îl aduc în lumina reflectoarelor și ajunge să concureze la volanul unor bolizi reali.

Dacă vă sună cât de cât cunoscut, cel mai probabil inspirația va fi trasă din concursurile de Gran Turismo organizate de Nissan în perioada 2008 – 2016. În urma acestor competiții, unii dintre cei mai talentați piloți de bolizi virtuali reușesc să își facă o carieră în motorsport. Nu știu cum va reuși Neill Blomkamp să facă din asta o poveste incitantă care să țină spectatorii interesați timp de două ore, sau cât o avea filmul, dar știu sigur că o să mă înghesui în sala de cinema odată ce va debuta.

Îmi place foarte mult expansiunea celor de la PlayStation, în ceea ce pare a fi un plan de diversificare a produselor de entertainment cu scopul de a atinge un număr cât mai mare de consumatori. De la portarile unora dintre cele mai tari jocuri pe PC, până la filme și seriale bazate pe cele mai îndrăgite serii first-party, se pare că japonezii vor să cucerească cât mai multe medii de entertainment. Iar dacă vreți să aflați mai multe despre Gran Turismo 7, puteți citi review-ul nostru.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button