GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Fii cel mai iubit sofer de autobuz din oras in SimBus!

PlayWay a anuntat un nou joc de simulare numit SimBus. Dupa ce publisher-ul a adaugat in catalog jocuri precum House Flipper si Car Mechanic Simulator, era si timpul sa faca un simulator de condus autobuze, nu?! Ei bine, acum este momentul tau! Traieste-ti visul de a cutreiera orasele-n lung si lat la volanul unui Citaro.

SimBus va avea tot felul de caracteristici interesante. Iti poti customiza autobuzul, vei conduce prin orase reale in diferite perioade si vei avea parte de fizica si sunete realiste ale autobuzelor. Pe scurt, tot ce-ti trebuie pentru o dupa amiaza de duminica. Si ca sa fie si mai autentica, actiunea nu se petrece doar la volan. In trailer puteti vedea o secventa in care ai de ales intre a vorbi, a lua la bataie, a chema politia sau a da jos din autobuz un pasager care consuma alcool. Of, experienta est-europeana autentica.

Tocmai de asta cred ca jocul va fi un dezastru, in sensul bun al cuvantului. Trailer-ul pare putin prea serios ca sa se ia in serios, iar faptul ca vei avea multiplayer nu ma face sa ma gandesc decat la Midtown Madness, nicidecum la SimBus.

Descrierea oficiala a jocului suna cam asa: „SimBus este un simulator de autobuze nou si avansat. Vei conduce vehicule istorice cat si modele moderne in toata lumea. Viziteaza orase din Statele Unite ale Americii, Europa si China din diferite ere. Devino un sofer de autobuz, urmeaza orarul si traseele si intalneste-te cu alti soferi in multiplayer.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button