Gaming

FIFA Ultimate Team 2016 aduce câteva modificări

FIFA Ultimate Team este una din componentele cele mai noi ale seriei FIFA, însă de anul trecut, Electronic Arts a trebuit să impună limite asupra utilizării sale, din cauza apariției de boți și jucători ce au abuzat de economia meta-jocului. În FIFA 2016, aceste limitări vor fi eliminate, pentru că au fost găsite soluții.

FIFA Ultimate Team 2016 va putea fi accesat din nou prin dispozitive mobile sau prin internet, începând cu 17 septembrie pentru jucătorii lui FIFA 2015, cu 5 zile înainte de lansarea lui FIFA 2016. Cei care au sărit peste jocul anterior, și trec direct la ediția de anul acesta, nu vor putea accesa piața virtuală a jocului de la început.

A fost introdusă o perioadă de așteptare, în speranța că astfel vor fi descurajați inițial boții. Mai mult de atât, piața a fost segmentată, în așa fel încât fiecare platformă are acum o economie izolată.

Nu se poate face comerț între diferitele console, sau între PC și console. Însă, cei care au jocul anterior își vor putea muta progresul la FIFA 2016 indiferent de platforma pentru care aveau FIFA 2015.

În cele din urmă, prețurile au fost modificate pentru ca cel minim să fie mult mai mic decât cel din ediția anterioară, iar cel maxim să urce și mai sus.

În cazul în care nu ați jucat FIFA Ultimate Team, modul de joc are o prescurtare foarte nefericită și este o parte din seria FIFA ce permite formarea de echipe ideale prin vânzarea și cumpărarea de jucători de la alți fani ai seriei, ca parte dintr-o economie globală.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button