PC&Consoles

FIFA 17 are un Story Mode

Seara trecuta, Electronic Arts a dezvaluit noile sale jocuri la evenimentul EA Play, care se desfasoara in paralel cu E3. Iar unul din acele jocuri a fost FIFA 17, care a capatat ceva cu totul nou si neasteptat pentru serie.

Dupa 23 de ani de existenta, FIFA a capatat cu acest nou joc o campanie de singleplayer adevarata. Aceasta componenta sa va numi The Journey, iar pe parcursul ei veti lua rolul unui fotbalist, numit Alex Hunter, care doar ce a intrat in Premier League. Acesta componenta include numeroase secvente cinematice care vor relata o poveste a carui curs poate fi controlat de catre jucator. Nu doar prin prestatia de pe teren, dar si prin alegerile facute in afara meciurilor.

Pe parcursul acestei campanii veti avea ocazia sa participati la un numar mare de meciuri, alegand pentru care echipa din campionat sa jucati. Astfel veti avea ocazia sa interactionati cu o varietate de personaje din lumea reala, la anuntul jocului fiind prezent si Jose Mourinho pentru a-si anunta prezenta in FIFA 17.

Noul joc FIFA va fi disponibil din luna septembrie, pentru PC si console, si se va folosi de motorul Frostbite.

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close